skjønnhet

Her er alt du bør vite om ricinusolje

Ricinusolje, også kalt lakserolje, kommer fra planten Ricinus communis, eller oljeplante/kristpalme. Noen ganger bruker man også bladene. Den inneholder fettsyrer, og disse gir den sine utrolige egenskaper. Denne busken er giftig og er en del av Vortemelkfamilien.

Hvorfor får man hvite flekker på neglene?

Leukonychia punctata er det offisielle vitenskapelige navnet som refererer til hvite flekker på neglene. Det finnes forskjellige typer flekker og årsaker til disse. Mange tror at hvite flekker på neglene kommer av kalsiummangel. Dette er imidlertid ikke blitt påvist. I denne…

6 kosmetiske bruksområder for avokado

Avokadoer er en grønn frukt som har blitt verdsatt i århundrer takket være deres mange medisinske og kosmetiske anvendelser. De kommer opprinnelig fra Mellom-Amerika, og er en allsidig og næringsrik matvare som har vært en del av kostholdet til millioner av…